fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Analiză asupra rezultatului alegerilor prezidențiale în PSD Prahova. Bogdan Toader: Nu este exclus să existe și schimbări.

Citește Și

- Reclamă -

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a vorbit marți despre schimbările care vor avea loc la nivelul formațiunii politice după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale.

Potrivit liderului social-democraților prahoveni, conducerea PSD va demisiona în această seară, în cadrul ședinței Comitetului Executiv.  Totodată, Toader a susținut că este nevoie și de o schimbare în ceea ce privește strategia politică și că Partidul Social Democrat ar trebui să devină un partid de centru-stânga.

- Reclamă -

”Așa cum o știu pe doamna Viorica Dăncilă, cu siguranță la CEX-ul din seara aceasta va demisiona împreună cu întreaga conducere centrală. Va exista un birou interimar până la organizarea unui nou congres.  Avem nevoie de oameni tineri în fruntea partidului, din rândul parlamentarilor sau a președinților de consilii județene.  Totodată, PSD are nevoie și de o schimbare în ceea ce privește strategia politică.  Trebuie să ne îndreptăm atenția mult mai mult către mediul de afaceri. Partidul Social Democrat trebuie să devină un partid de centru-stângă, să vină cu politici prin care să existe un echilibru între măsurile sociale și cele care privesc  intreprinderile mici și mijlocii”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

De altfel, Toader a susținut că nu este exclus ca, în urma unei analize asupra modului în care organizațiile din județ au acționat în timpul  alegerilor prezidențiale, să existe și anumite schimbări în rândul conducerii la nivel local.

”Cu siguranță, viitoarea conducere interimară va face o analiză asupra alegerilor prezidențiale pentru a vedea unde s-a greșit. Și noi, în Prahova,  vom efectua o astfel de analiză și vom lua măsurile care se impun. Nu este exclus să existe și schimbări”, a punctat președintele PSD Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut