Un bărbat care se comporta agresiv, aruncându-se în fața mașinilor și distrugând o terasă, a fost imobilizat de polițiștii bucureșteni. La scurt timp după acest moment, tânărul a spus că îi este rău, iar mai apoi a murit, anunță Poliția Capitalei, potrivit Europa FM.

„Astăzi (duminică – n.red.) în jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în fața mașinilor. La fața locului polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv și producea distrugeri la o terasă”, potrivit unui comunicat.

Bărbatul, care era în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim-ajutor, scrie europafm.ro.

„Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei”, adaugă Poliția Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here