fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Anchetă a Consiliului Județean Prahova: directorul Parcului Industrial Ploiești, acuzat că ar consuma băuturi alcoolice în timpul serviciului

Citește Și

- Reclamă -

În presa locală au apărut informații privind faptul că directorul Parcului Industrial Ploiești, Andrei Tudor, ar consuma băuturi alcoolice în timpul serviciului. Potrivit presei locale, pe data de 15 martie, ora 12.30, un bărbat a mers în audiență la Andrei Tudor, dar a rămas stupefiat când a fost primit de directorul PIP în stare de ebrietate, în timp ce consuma dintr-o sticlă de vodcă pe care o avea pe masă. Bărbatul și-a reprogramat audiența, care fusese stabilită cu câteva zile în urmă.

De altfel, presa locală mai citează surse din cadrul Parcului Industrial Ploiești care au confirmat că este un lucru obișnuit ca Andrei Tudor să consume alcool în timpul programului, pe fondul unor probleme personale.

- Reclamă -

După ce a apărut informația în spațiul public, o altă persoană a contactat redacția Incomod pentru a ne spune că incidentul de pe data de 15 martie nu este singular și că în trecut a fost martor al unui incident asemănător, când l-a văzut pe directorul PIP Ploiești băut în timpul serviciului.

 

Ziarul Incomod l-a contactat pe Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pentru a-l întreba dacă va verifica aspectele sesizate, iar acesta a declarat că deja le-a solicitat membrilor Consiliului de Administrație al Parcului Industrial Ploiești să facă o anchetă vizavi de această situație, iar aceștia vor solicita informații în acest sens de la angajații Parcului Industrial.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut