stalp 1

stalp 1Pe data de 14 iulie, ploieștenii au fost siderați la vederea unor stâlpi montați pe trecerile de pietoni din intersecția din zona BCR a municipiului. La scurt timp după, a izbucnit un adevărat scandal – s-a dovedit că stâlpii au fost pușii de firma Tancrad și, deși reprezentanții municipalității au declarat că are toate avizele pentru această lucrare, poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Citiți detalii aici:

Un stâlp a fost montat în mijlocul unei intersecții. FOTO

Poliția Prahova a deschis dosar penal pentru firma care a montat stâlpii în mijlocul unei intersecții din Ploiești

Numai că la doar două zile după acest episod, stâlpii au dispărut din intersecție, ca urmare a unei dispoziții venite de la conducerea primăriei.

Surse din Poliție au declarat pentru Ziarul Incomod că încercarea firmei de a înlătura stâlpii nu i-a scăpat, însă, și de dosarul penal aflat în lucru. Cercetările polițiștilor continuă și în prezent, urmând să fie luate măsurile impuse de lege, au spus aceleași surse.

Desigur, persoanele care ne-au confirmat acest lucru sunt altele decât cele care lucrează la Biroul de Presă al IJP Prahova, pentru că, așa cum ne-am obișnuit, dacă i-am fi cerut un punct de vedere oficial purtătorului de cuvânt, inspector principal Alexandru Ursu, ne-ar fi solicitat probabil să facem o cerere scrisă pentru aceste informații, pe care le-am fi primit în vreo 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here