După ce o elevă a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiești a fost pusă de profesorul de educație fizică și sport, Petre Ștefan, să stea în genunchi, pentru a-i returna telefonul, în liceu a început o anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Prahova pentru a verifica veridicitatea problemei reclamate de părinții elevi.

„În acest moment, desfășurăm o anchetă în Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Ploiești. Colega mea care este inspectoare de educație fizică și sport s-a deplasat în liceu săptămâna trecută, a avut o discuție cu profesorul respectiv, cu direcțiunea liceului și cu părintele fetei în cauză. Discuțiile vor continua zilele acestea. Noi ne-am sesizat și am trimis, cât se poate de repede, un reprezentant al ISJ. Vom lua cele mai drastice măsuri în condițiile în care se va verifica veridicitatea declarației elevei”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Aurel Graur.

Reporterii ziarului Incomod vor urmări cu atenție derularea anchetei și vă vor ține la curent cu cele mai noi informații. De asemenea, sunt așteptate și ponturile dumneavoastră pe adresa redacției: [email protected]

Citește și declarația directoarei Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiești

2 COMENTARII

  1. […] După ce o elevă a Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiești a fost pusă de profesorul de educație fizică și sport, Petre Ștefan, să stea în genunchi, pentru a-i returna telefonul, în liceu a început o anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Prahova pentru a verifica veridicitatea problemei reclamate de părinții elevi. „În citește toată știrea… […]

  2. Eleva care nu a respectat indicația de a lăsa, la începerea orei de sport ,telefonul în locul indicat de profesor ,care apoi a folosit telefonul în timpul orei de sport, deranjant procesul instructiv-educativ , încălcând astfel regulamentele școlare în vigoare, sfidând colegii de clasă, profesorul ,scoala în care ar trebui să se pregătească…..cum a fost sancționată această abatere disciplinară?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here