Polițiștii anchetează împrejurăriile în care a survenit decesul unei femei de 82 de ani.

Potrivit unor surse, miercuri, medicii de la Spitalul Municipal Câmpina i-au înștiințat pe polițiști cu privire la un deces care ar fi survenit în condiții suspecte.

Femeia fusese adusă la spital pe 10 septembrie, cu simptome asociate infectării cu Covid, însă, la examinare, medicii au descoperit că prezenta și mai multe fracturi.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că bătrâna ar fi căzut la domiciliu în data de 31 august, nefiind transportată la spital.

Femeia, depistată pozitiv cu Covid, a decedat în spital, pe 20 septembrie.

Poliția face cercetări pentru clarificarea situației de fapt.

 

“La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o unitate medicală din municipiu, despre faptul că o femeie în vârstă de 82 de ani a decedat.

În bază sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde, din verificările efectuate a reieșit faptul că femeia ar fi căzut la domiciliul său pe data de 31 august a.c., nefiind transportată la spital. Ulterior, la data de 10 septembrie, femeia s-a simțit rău, prezentând simptome ale infectării cu virusul SARS CoV-2, rezultatul fiind pozitiv cu ocazia transportării acesteia la o unitate medicală.

La data de 18 septembrie a.c., internată fiind, starea pacientei s-a înrăutățit, ulterior decedând, la data de 20 septembrie a.c.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la decesul femeii, în vederea clarificării situației de fapt”, a transmis IPJ Prahova..

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here