fbpx
luni, iunie 24, 2024
spot_img

Anchetă la Jandarmeria Prahova, după ce candidații la admitere au primit un test greșit. Reacția Jandarmeriei Române

Citește Și

- Reclamă -

Jandarmeria Română anunță că a demarat o anchetă pentru a verifica situația din Prahova, unde candidații pentru școlile de subofițeri ale Jandarmeriei au primit un alt test. Reamintim că astfel candidații au primit note de 3, șablonul de corectare fiind cel care ar fi trebuit aplicat dacă subiectele ar fi fost cele corecte, iar în urma contestațiilor toți au fost notați cu nota 10. Comisia de verificare s-a deplasat la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova și a demarat o anchetă.

Redăm mai jos integral comunicatul remis de Jandarmeria Română:

- Reclamă -

„Referitor la situaţia înregistrată la concursul de admitere la şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei, Serviciul Comunicare Publică al Jandarmeriei face următoarele precizări:
– În urma unei erori, candidaţilor care au susţinut examenul de admitere la sediul IJJ Prahova li s-a administrat testul folosit pentru verificarea funcţionalităţii sistemului electronic de transmitere a subiectelor, nu testul unic de concurs.

– În conformitate cu prevederile legale, în rezolvarea contestaţiilor s-a decis acordarea punctajului maxim celor 11 candidaţi (7 pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni).

– Instituţia noastră este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident singular (la concurs au participat peste 1600 de candidaţi în 51 de locaţii), în acest sens o comisie de verificare s-a deplasat imediat la sediul IJJ Prahova, pe baza constatărilor urmând a se dispune măsurile legale.

- Reclamă -

Asigurăm toţi candidaţii că urmărim în permanenţă un tratament corect, echitabil şi egalitatea de şanse pentru fiecare participant la concursurile organizate de Jandarmeria Română, cu respectarea prevederilor legale.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...