Anchetatorii au ridicat documente de la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești care vizează angajări și achiziții de echipamente medicale.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în jurul orei 11.00, joi, 17 decembrie, polițiști din cadrul IJP Prahova au mers la conducerea Maternității Ploiești și au solicitat contractele de muncă încheiate pentru două asistente medicale audiate joi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Cele două asistente au fost chemate la audieri în timp ce erau în tură la maternitate. Acestea au fost angajate în cadrul unității medicale în perioada pandemiei, mai exact în luna iunie, și există suspiciuni că au dat mită pentru a fi angajate.

Totodată, sursele ziarului Incomod au mai precizat că printre cei vizați de ancheta Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova se numără și directorul financiar-contabil al Spitalului de Obstetrică Ginecologie din Ploiești.

Achizițiile de echipamente medicale pentru care anchetatorii au solicitat documente au fost efectuate în perioada 2017-prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here