Dispute aprinse între anumiți lideri ai PSD Ploiești și Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru funcția de primar al Ploieștiului! Totul a început de la o poastare a liberalului în care propune să se aplice o Ordonanță de Guvern în ceea ce privește gratuitate pe transportul în comun pentru elevi

Social democrații au susținut că Volosevici s-a hazardat atunci când a venit cu propunerea de a se aplica  Ordonanță de Guvern la care face referire, de vreme ce deja există o Hotărâre a Consiliului Local Ploiești inițiată de social-democrați în acest sens.

Astfel, într-o nouă postare pe pagina sa de Facebook, Andrei Volosevici a explicat faptul că în prezent gratuitatea este plafonată la un venit de 2364 lei/membru de familie și că el propune alinierea la legislația care prevede gratuitate pentru elevi, fără plafonare.

”Despre diletanți și diletantism

Cu două zile în urmă aminteam despre Ordonanța de Guvern care stabilește gratuitatea în mijloacele de transport în comun pentru toți elevii.
Nu foarte uimit de jignirile lor și de lipsa de profesionalism, asist de atunci la un spectacol penibil în care reprezentanți ai PSD explică cum că habar nu am că elevii din Ploiești beneficiază de transport gratuit: Minciună!!!
Hotărârile de Consiliu Local la care se face referire plafonează gratuitatea la un venit de 2364 lei/membru de familie, iar eu propun alinierea la legislația care prevede gratuitate pentru elevi, fără plafonare.
Vă opuneți, stimați membri ai PSD? Exprimați-vă clar! Și mai lasați injuriile, că nu aduc voturi! Și nu vă mai păcăliți propriul candidat la primărie!
Mie îmi place competiția, dar cea corectă, pe proiecte și realizări, despre care voi nu aveți habar!
Cu un lucru sunt de acord: trebuie să terminăm cu diletanții din Ploiești! Abia aștept să mi se ceară exemple în acest sens…”, a scris Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru Primăria Ploiești,  pe pagina personală de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here