andrei volosevici mesaj iulian dumitrescu
Întrebat de jurnalişti dacă există un război politic cu preşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a vorbit luni despre relaţia dintre cei doi, comparând-o cu un mariaj eşuat. Primarul a avut cuvinte dure la adresa şefului de partid, pe care îl acuză direct pentru criza apei calde.

Primarul a venit la şedinţa de luni a Consiliului Local Ploieşti cu un tricou personalizat pe care imprimase mesajul “Dumitrescule, dă drumul la apă caldă!”. La fel s-a prezentat şi puţin mai târziu, la o conferinţă de presă convocată după un nou eşec, al patrulea consecutiv, în tentativa de a ţine o şedinţă AGA la ADI Termo Prahova pe tema alimentării cu agent termic a municipiului.

VIDEO Primarul Ploieștiului, tricou cu mesaj pentru președintele CJ: “Dumitrescule, dă drumul la apa caldă!!”

Andrei Volosevici s-a plâns că, la fel ca la precedentele trei convocări semnate de el şi de cei doi viceprimari, cei patru reprezentanţi ai Consiliului Judeţean în AGA, fără de care nu se poate asigura cvorumul şi nu se poate lua nicio decizie, au absentat nemotivat.

Ploieștiul fără apă caldă. Cum au ratat pe șest ADI Termo și CJ Prahova rezolvarea crizei

Întrebat de jurnalişti dacă există un război politic între el şi preşedintele CJ, Andrei Volosevici a declarat că n-ar avea nimic de câştigat dintr-o astfel de luptă, comparând relaţia cu un mariaj eşuat şi afirmând că problema ar fi nu la el, ci la Dumitrescu. ” Vi s-a părut că vreo acţiune a Primăriei, a executivului, şi ce am propus legislativului, a fost într-un război? Nu este un război politic, este pur şi simplu incompetenţă”, a afirmat, luni, Andrei Volosevici.

“Într-un mariaj, în care te căsătoreşti, la un moment dat pare că te înţelegi foarte bine şi apoi divorţezi… la fel e şi aici. Eu am sperat că dezvoltăm oraşul, pare că unul a pierdut direcţia pe tema asta. Şi nu de acum. Dacă cineva doreşte să analizeze corect, vă aduc aminte că în doi ani de zile am reuşit «performanţa» ca Ploieştiul, care reprezintă a treia parte din populaţia judeţului, să ia 700.000 de lei de la Consiliul Judeţean. O să vă rog să verificaţi când s-a mai întâmplat vreodată asta! Atenţie, daţi în 2021, când îmi închipui că nu era supărat domnul Dumitrescu că port tricoul ăsta. Eu sunt absolut frustrat de faptul că nu am o soluţie decât ţinând de alţii, în speţă de Consiliul Judeţean, cei responsabili pe tema asta. Toată lumea mă întreabă «Când daţi durmul la apă?» Aş da drumul de ieri, de alaltăieri, de pe 3 august, dacă aş avea CET-ul şi dacă aş putea să înţeleg care e logica acolo. Patruzeci şi ceva de zile, Ploieştiul n-a avut apă, pentru că CET-ul n-a funcţionat. Al cui e CET-ul? Al Consiliului Judeţean”,a detaliat primarul municipiului Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here