fbpx
luni, mai 29, 2023

Andrei Volosevici, despre pasajele din Bariera Bucureşti: Avem proiectul depus, aşteptăm banii de la Minister

Citește Și

- Advertisement -
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a susţinut miercuri o conferinţă în care a discutat despre situaţia celor două pasaje pietonale din zona Bariera Bucureşti, amintind că proiectul de refacere şi redeschidere a lor a fost depus în cadrul Programului „Anghel Saligny”, a câştigat finanţarea şi în prezent aşteaptă alocarea fondurilor.

Într-o declaraţie de presă făcută miercuri după-amiază la sediul Primăriei, Andrei Volosevici a declarat că nu se opune ideii de redeschidere a pasajelor, amintind că proiectul de consolidare şi modernizare a lor a fost depus în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, gestionat de Ministerul Dezvoltării. Primarul a mai precizat că, din punctul său de vedere, redeschiderea pasajelor nu ar rezolva problemele de trafic din zonă, insitând că va fi nevoie de o soluţie care să vizeze şi următoarea trecere de pietoni, dinspre sensul giratoriu din dreptul Liceului „1 Mai”.

„Suntem cu contract de finanţare semnat pe «Anghel Saligny». Şi atunci cum Dumnezeului nu mi-aş dori să fac pasajele? Mi se pare absolut josnic să profiţi de o anumită situaţie specială acolo, în contextul în care trecerile de pietoni sunt marcate, în contextul în care avem relantisoare, pe o greşeală a unui şofer şi să vii să spui că de fapt interesul meu nu era asta. Dacă nu doream să fac cele două pasaje, nu le introduceam în Programul «Anghel Saligny». Sunt şi puse în program, şi semnate. Într-adevăr, trebuie continuat cu logica următoare, pentru că faci două pasaje, dar trebuie să vezi ce faci cu trecerea de pietoni (n.r. din dreptul intersecţiei cu Bulevardul Petrolului) ca să fluidizezi”, a declarat, miercuri, primarul Andrei Volosevici.

- Advertisement -

Reacţia vine după ce, în urma unui accident rutier produs la trecerea de pietoni din Bariera Bucureşti, primarul fusese acuzat de presă pe motiv că s-ar opune proiectului de redeschidere a celor două pasaje pietonale.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Dar acest Andrei Volosevici de ce nu mai zice nimic despre largirea la 4 benzi a soselei de la Podul Inalt-iesirea spre Targoviste sau despre strada de legatura dintre Gara de vest di gara de sud cu linie de tramvai cu tot? Voi ziariatii de ce nu-l inrebati ………saptamanal! Dar pe preotii de la singura Catedrala din Judetul Prahova de ce nu-i intrebati cand se vor tine slujbe in Catedrala, ca ploiestenii s-au saturat sa participe la slujbe in mijlocul strazii. Daca pana la 1 august 2023 nu dau drumul la catedrala sa plece toti preotii de la Catedrala sa vina unii care sa-i respecte pe Ploiesteni si in 3 luni sa se faca slujbe inCatedrala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta