Fostul primar al Ploieștiului, actualmente senator, Andrei Volosevici, trage un nou semnal de alarmă vizavi de modul în care este condus municipiul. Volosevici reamintește că la începutul anului au fost votați noi viceprimari, dar cu toate acestea problemele vechi continuă să persiste.

Principala problemă evidențiată este cea a întârzierii implementării celor 11 proiecte obținute cu finanțare de la Uniunea Europeană, în timp ce managerii de proiect au plecat din țară, în cadrul unor acțiuni plătite din bani publici. Nu în ultimul rând, fostul edil atrage atenția asupra instituțiilor din subordinea Primăriei, ale căror rapoarte întocmite de Curtea de Conturi au scos la iveală grave nereguli.

Iată mesajul lui Andrei Volosevici:

“Indolența continuă în Primăria Ploiești
Deși la începutul acestui an au fost votați noii viceprimari PSD-ALDE ai Ploieștiului, în condițiile asumării unor măsuri la nivel administrativ, absolut obligatorii având în vedere dezastrul cu care se confruntă orașul nostru, privesc uluit cum:
– Premisele implementării celor 11 proiecte întârziate la Ploiești sunt foarte îndepărtate, dar nimeni nu consideră că asta ar fi o problemă;
– O parte din managerii proiectelor nefinalizate din fonduri europene se plimbă în străinătate pe bani publici, ca și cum se consideră că ar trebui premiați pentru că au îndatorat orașul cu aproximativ 15 milioane de euro;
– Directorii societăților subordonate Consiliului Local stau liniștiți și “nederanjați” de executivul ploieștean, deși rapoartele Curții de Conturi și ale Consiliului Local arată negru pe alb modul cel puțin defectuos în care și-au exercitat funcțiile în acești patru ani.
Ce face în timpul acesta conducerea PSD-ALDE a Primăriei Ploiești???
Îi acoperă, că doar vine acum campania electorală…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here