fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Andrei Volosevici: Primăria Ploiești a primit 35,8 milioane lei! Solicit reprezentanților executivului să încerce un exercițiu de transparență și să facă public modul în care va fi distribuită această sumă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Andrei Volosevici a tras un semnal de alarmă legat de situația financiară a municipiului Ploiești!

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul edil al orașului susține că în prezent nu sunt bani pentru acoperirea cheltuielilor cu serviciile publice până la sfârșitul anului și că gradul de încasare al impozitelor nu este deloc încurajator.

- Reclamă -

 

Totodată, Volosevici  a punctat  faptul că situația poate fi ținută sub control numai dacă municipalitatea va avea grijă cum va distribui cei 35, 5 milioane lei, bani care reprezintă prima tranșă dintr-un total de aproximativ 80 milioane lei, pe care Primăria trebuie să îi încaseze în urma unui proces câștigat cu Telekom.

Ba mai mult, acesta a  solicitat reprezentanților executivului ploieștean să încerce un exercițiu de transparență și să facă public modul în care va fi distribuită această sumă, deloc de neglijat.

- Reclamă -

 

Primăria Ploiești a primit 35,8 milioane lei

 

Situația financiară a municipalității nu este deloc roz. Nu sunt bani pentru acoperirea cheltuielilor cu serviciile publice până la sfârșitul anului. Ratele la bănci au fost amânate, iar gradul de încasare al impozitelor nu este deloc încurajator.
Din fericire, în urma câștigării unui proces de către SPFL, pe 28 mai 2020 a intrat în contul primăriei o sumă importantă, respectiv 35,8 milioane lei, ca primă tranșă dintr-un total de aproximativ 80 milioane lei.

- Reclamă -

În ședința Consiliului Local din data de 28 mai, consilierii PNL Ploiești au solicitat să li se comunice cum vor fi cheltuiți acești bani, însă s-au lovit de atacul și binecunoscutele ironii ale președintelui de ședință, deși cererea era perfect legitimă.

În consecință, solicit reprezentanților executivului ploieștean să încerce un exercițiu de transparență și să facă public modul în care va fi distribuită această sumă deloc de neglijat, nu de alta dar, dacă nu vă supărați, vorbim despre banii ploieștenilor!”, a scris Andrei Voloseivici pe Facebook.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut