andrei volosevici gigacalorie litigiu uap prahova

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a ajuns, marți, de urgență la spital, cu suspiciune de infarct. Informația a fost făcută publică chiar de către edil în timpul ședinței de Consiliu Local.

Volosevici a anunțat că a avut probleme medicale serioase, fiind nevoit să ajungă de urgență la spital în cursul zilei de marți, 31 ianuarie. Acesta a fost și motivul pentru care a lipsit la ședințele care fuseseră programate în cursul zilei de ieri pentru pregătirea ședinței de buget.

Andrei Volosevici a explicat că a acuzat o stare de rău, ulterior medicii de la spitalul Elias din Capitală considerându-l suspect de infarct.

Primarul a revenit miercuri în sediul administraţiei locale, însă a anunţat că după această sperietură va avea o altă abordare faţă de probleme. “Vreau doar sa vă spun și să explic lipsa mea, ieri, atât de dimineață la grupul operativ cât și după-amiază la ședință. Nu a fost lipsă de respect față de dumneavoastră, ci pur și simplu m-am simțit foarte rău și la unu jumate eram la Elias, suspect de infarct și cu tensiune 18 cu 10. Așa că vă dați seama din perspectiva asta că s-a schimbat modul în care tratez problemele”, a declarat Andrei Volosevici în faţa consilierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here