Marius Fenichiu a publicat pe blogul său informația că PSD și ALDE și-au retras plângerea penală făcută primarului Adrian Dobre pentru campania de selectare a consilierilor onorifici chiar a doua zi după ce a fost depusă. Mai mult decât atât, Fenichiu spune că plângerea a fost depusă de Nicolae Zecheru, fost șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova, actualmente membru ALDE, dar că, potrivit unor zvonuri, ar fi fost redactată în prealabil de fostul primar și senator Andrei Volosevici.

Citește detalii aici! 

Andrei Volosevici a contactat reporterii noștri pentru a da o dezmințire în acest caz. Fostul primar al Ploieștiului spune că a ieșit din politică și că la momentul respectiv nu a redactat plângerea și nu a avut nicio legătură cu acest subiect.

“Vreau să dau un punct de vedere pentru că nu are nicio legătură cu mine și nici nu vreau să fiu băgat în vreun joc politic. Nu se pune problema, ce spune Fenichiu… bine, el spune că a auzit, dar eu nu am redactat niciun fel de plângere pe care să o fi preluat Zecheru sau altcineva. Asta este o poezie și o minciună! Nici nu se pune problema, nu am redactat nimic! Părerea mea este că e o altă joacă politică, iar eu în politică nu mai sunt, sănătate și noroc să mă lase în pace. Nu mai sunt activ nici în partid, dar cert este că nu am făcut în niciun fel, nu am formulat-o, nu i-am dat-o lui Zecheru să o ducă, acestea sunt poezii.”, a declarat Andrei Volosevici pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here