fbpx
luni, mai 29, 2023

Andrei Volosevici: „Soluţia este să preluăm CET Brazi şi să găsim un operator capabil”

Citește Și

- Advertisement -
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, solicită transferul CET Brazi, explicând că asta le-ar permite autorităţilor locale să gestioneze singure situaţia şi să organizeze o procedură rapidă pentru încredinţarea directă a sistemului centralizat. Condiţia pusă este ca actualul proprietar, Consiliul Judeţean, să lămurească toate aspectele juridice şi tehnice.

VIDEO: Ploieștenii au ieșit în stradă să ceară apă caldă. Șefii Consiliului Județean au spălat putina

Mai multe persoane care participaseră la protestul organizat de UAP Prahova au ajuns joi şi la sediul Primăriei, unde au discutat cu Andrei Volosevici şi cu viceprimarul Daniel Nicodim. Soluţia propusă de primar a vizat transferul CET Brazi de la Consiliul Judeţean. Andrei Volosevici a explicat că asta le-ar permite autorităţilor locale să ţină o procedură rapidă de încredinţare a contractului.

- Advertisement -

DOCUMENT – ADI Termo Prahova somează operatorul să reia alimentarea cu apă caldă în Ploieşti

„Noi vrem să luăm CET-ul. Ni-l dau nouă şi, având continuitate, facem procedură de urgenţă şi îl încredinţăm unei firme care e în stare să facă lucrul acesta. Asta e logica, iau producţia, iar distribuţia, constat starea de urgenţă şi merg şi dau către o firmă care are suportul necesar ca să facă lucrul ăsta. Noi, ca Primărie, ne asumăm această soluţie. Să ne dea CET-ul! Dacă ni-l dau”, a afirmat edilul, amintind că şi în 2019 a existat o tentativă de transfer de la CJ la Primărie, blocată după ce a apărut informaţia că o parte din terenul de la CET Brazi ar fi vizată de un sechestru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

Primăria Ploiești va primi în patrimoniu, de la Ministerul Transporturilor, pasajul de cale ferată de la Podul Înalt, solicitat...

Mai Multe Articole Ca Acesta