Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” din Ploiești anunță că angajează 20 de persoane din sursă externă și fără concurs. Angajările se fac pentru o perioadă determinată, care nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

“În perioada următoare Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești oferă 20 de posturi libere pentru ocupare prin selecție din sursă externă, fără concurs și pentru o perioada determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Oportunitatea de angajare în rândurile Jandarmeriei Române se adresează persoanelor doritoare, civili sau militari trecuți în rezervă din unități M.A.I., ce îndeplinesc cumulativ condițiile prevăzute din fișa postului, cele legale precum și cele specifice regăsite în cuprinsul celor 3 anunțuri aferente funcțiilor vacante postate pe site-ul  www.jandarmeriamobilapl.ro – secțiunea carieră.

În esență, procedura de selecționare presupune parcurgerea următoarelor
etape de către candidat:

– Întocmirea dosarului de recrutare;
– Evaluarea psihologică;
– Evaluarea condițiilor de conduită (verificare cazier judiciar);
– Întocmirea fișei medicale tip M.A.I.;
– Interviu.

Detalii pentru parcurgerea fiecărei etape pentru selecționare se regăsesc în
anunțurile atașate prezentului comunicat. Informații suplimentare se pot obține la
numărul de telefon 0749034736, în fiecare zi lucrătoare, orele 09:00 – 14:00.

Pe această cale recomandăm citirea cu maximă atenție a informațiilor cuprinse
în anunțurile de angajare, totodată dorind mult succes viitorilor candidați.”, a transmis Gruparea de Jandarmi Ploiești într-un comunicat de presă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here