fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Angajata Rompetrol căzută sâmbătă într-un bazin cu azot a murit. Femeia fusese resuscitată, dar starea ei s-a agravat zilele următoare

Citește Și

- Reclamă -

Angajata Rompetrol Rafinare care a căzut sâmbătă într-un bazin cu azot pe platforma Petromidia Năvodari a murit. Inițial femeia fusese resuscitată și transportată la Spitalul Județean Constanța, dar starea ei s-a agravat în zilele următoare.

Este cea de-a doua victimă a accidentului. Încă de sâmbătă, un alt coleg al femeii, care căzuse în același bazin, a murit. La acel moment, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța a transmis că ambele victime au fost extrase din bazin în stare de inconștiență, dar una dintre acestea a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind vorba despre femeia care a murit astăzi.

Compania Rompetrol a transmis un mesaj în urma incidentului în care a transmis că a demarat o anchetă internă. Astăzi, în urma decesului femeii, compania a revenit cu un nou mesaj de condoleanțe pentru familiile celor doi angajați care și-au găsit sfârșitul pe platforma Petromidia și a reiterat că este în permanență în contact cu autoritățile și că își oferă suportul pentru identificarea cauzelor producerii tragediei.

- Reclamă -

Redăm mai jos integral mesajul transmis de Rompetrol Rafinare (KMG International):

„Informare de presă

În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

- Reclamă -

Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Rompetrol Rafinare este în contact permanent cu autoritățile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

În contextul anchetelor demarate și pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi și asupra tuturor angajaților Grupului, dar și pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părților implicate să dea dovadă de răbdare și întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigațiilor și finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt.

Rompetrol Rafinare a fost, este și va fi, în continuare, preocupată de adoptarea și supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă și a măsurilor de siguranță, astfel încât derularea activităților din cadrul rafinăriilor Petromidia și Vega să se desfășoare în condiții de siguranță.Departamentul de Comunicare și Relații Publice
KMG International

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...