banca

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba efectuează vineri dimineaţa patru percheziţii pe raza oraşului Zlatna privind fapte de delapidare şi înşelăciune, bănuite fiind două surori, angajate ale bancii CEC Bank, care ar fi creat un prejudiciu clienţilor de peste 3,2 milioane de lei.
Peste 100 de persoane sunt vătămate. Se pare că unele dintre acestea ar fi depus banii în conturi, de unde angajatele băncii au delapidat sumele. Alte victime au înmânat banii celor două angajate, dar acestea nu i-ar mai fi depus în conturi. Surse judiciare estimează că prejudiciul se ridică la peste 3,2 milioane de lei, au declarat, pentru Agerpres.

Reprezentanţii CEC Bank au demarat o anchetă internă la agenţia Zlatna, după ce mai multe persoane susţin că au rămas fără bani în conturi. Dacă sunt implicaţi angajaţi ai băncii, CEC Bank îi va despăgubi pe clienţii afectaţi.

Mai jos este comunicatul emis de CEC Bank:
“CEC Bank cunoaşte situaţia creată la agenţia Zlatna, judeţul Alba, şi este în curs o anchetă internă. Banca oferă tot sprijinul autorităţilor în acest caz, iar în situaţia în care acestea vor dovedi implicarea salariaţilor sucursalei în astfel de acte, Banca va lua măsurile care se impun, inclusiv de despăgubire a clienţilor afectaţi”.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here