Angajații din Consiliul Județean Prahova le cer autorităților să ia măsuri de urgență pentru a stopa răspândirea SARS-CoV-2 în Palatul Administrativ. Panica a apărut după ce mai mulți șefi din CJ Prahova, cu care majoritatea angajailor a intrat în contact pentru rezolvarea problemelor de serviciu, au fost testați pozitiv COVID-19. Printre aceștia se află cei doi vicepreședinți ai CJ Prahova, Dumitru Tudone şi Constantin Cristian Apostol.

Într-o scrisoare deschisă adresată presei, dar și Direcției de Sănătate Publică Prahova, angajații din CJ Prahova au precizat că ”încă de săptămâna trecută, precum și la începutul acestei săptămâni, domnul vicepreședinte Tudone Dumitru, dar și președintele Iulian Dumitrescu au participat fizic, separat sau împreună, la mai multe ședințe de lucru organizate în clădirea Palatului Administrativ (Sala ședințe etaj 7- capacitate 20 de locuri, sala ședințe etaj 5 – capacitate 20 de locuri), împreună cu mai mulți salariați, președintele Iulian Dumitrescu fiind prezent în instituție chiar și după carantinarea/internarea celor doi vicepreședinți”, se arată în scrisoarea angajaților din Consiliul Județean Prahova.

Oamenii cer acum Direcției de Sănătate Publică Prahova să ia toate măsurile în regim de urgență pentru a împiedica răspândirea virusului în Palatul Administrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here