Un cititor ne-a semnalat că în seara zilei de 9 septembrie 2017, mai multe autospeciale de poliție, salvare și medicină legală nu au putut tranzita o parte din drumul comunal 73 din comuna Gura Vadului, sat Perșunari, județul Prahova.

Autoritățile încercau să ajungă la domiciliul unei persoane care a fost anunțată decedată de către rudele acesteia.

Reporterii ziarului nostru l-au contactat pe viceprimarul comunei Gura Vadului, Ciupitu Marius, de la care am aflat că autoritățile au fost transportate la fața locului de către un localnic cu un tractor din cauza faptului că drumul era surpat. Viceprimarul a mai spus și că nu este prima dată când acest sector de drum are probleme din cauza precipitaților abundente și că deja a demarat procedurile de reparare a părții carosabile.

“Autoritățile au ajuns când au fost anunțate. Drumul s-a surpat, l-am degajat deja pe partea cealaltă, deja este loc, dar atunci au fost așa… să treacă să nu treacă și până la urmă au trecut cu un băiat cu tractorul, deci s-a trecut. Mașinile (n.r. autospecialele autorităților) au fost lăsate mai încolo că nu știau exact cum e situația, dar de trecut au trecut. Demarările și studiul de teren deja sunt făcute de mult. Drumul a fost surpat puțin, mai înainte de la o ploaie și acum iar a mai picat jumătate de metru dar deja l-am mai degajat noi un metru și ceva pe partea cealaltă, merge de circulat”, a declarat Ciupitu Marius.

Ulterior, cititorul nostru ne-a trimis fotografii cu drumul atât din seara de 9 septembrie, reprezentând drumul surpat cât și din ziua de 11 septembrie, reprezentând drumul reparat.

Iată mai jos cum arăta drumul în seara zilei de 9 septembrie:

Iată mai jos cum arată drumul în ziua de 11 septembrie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here