fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Angajații unui centru de vaccinare din Prahova nu și-au primit banii de două luni

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Angajații centrului de vaccinare din incinta sălii de sport a Liceului Tehnologic Teodor Diamant din Boldești Scăeni nu și-au primit salariile de două luni. Procedural, primăria din localitate le plătește salariile, după ce primește banii de la Direcția de Sănătate Publică Prahova care, la rândul ei, primește fondurile necesare acestor salarii de la Ministerul Sănătății.

„Personalul medical și auxiliar al centrului de vaccinare Boldesti Scaeni, care își desfășoară activitatea în sala de sport a Liceului Tehnologic Teodor Diamant, își suspendă activitatea, începând cu data de 1.09.2021, pentru nerespectarea obligațiilor contractuale în raport cu Unitatea administrativ-teritoriala Oraș BOLDEȘTI SCĂENI, respectiv neplata orele prestate din luna iunie!”, anunța personalul centrului de vaccinare zilele trecute.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Direcției de Sănătate Publică Prahova, care a explicat că oamenii nu au încasat salariile aferente lunilor iunie și iulie întrucât nu a primit banii pentru acest lucru. Este vorba despre peste 200.000 lei, pe care DSP Prahova nu i-a primit de la Ministerul Sănătății.

Mai jos puteți citi integral răspunsul furnizat de Direcția de Sănătate Publică Prahova la solicitarea ziarului Incomod:

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut