fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Ansamblul „Calabreaza” are nevoie de votul publicului prahovean!

Citește Și

- Reclamă -

Ansamblul „Calabreaza” intră astăzi în competiție cu cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească, în „Duelul Ansamblurilor” de la PRO TV, organizat de Cătălin Măruță.

Începând cu ora 15:00, dansatorii brezeni au nevoie de votul prahovenilor pentru a câștiga competiția directă cu Ansamblul Soleștenii din Vaslui.

- Reclamă -

Îți poți susține favoriții votând online pe site-ul emisiunii sau prin SMS la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA), în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruță. Cuvântul magic care trebuie transmis prin SMS este PRAHOVA.

Ansambul „Calabreaza” a intrat în prestigioasa competiție alături de alte 23 de ansambluri folclorice, alese „pe sprânceană”. Din cele 24 de ansambluri, în etapa următoare vor ajunge în urma voturilor publicului 12, urmând ca în semifinală să rămână doar 6.

În marea finală din 19 februarie se vor duela, pe ritmuri românești, sub privirile unei țări întregi, cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câștiga titlul suprem. Să sperăm că formația care va primi marele titlu va fi chiar ansamblul brezean! Dar asta nu se poate întâmpla decât cu sprijinul dumneavoastră! Trimiteți PRAHOVA la 1266! SMS-ul se poate repeta de la același număr de telefon de mai multe ori pe parcursul emisiunii!

- Reclamă -

Ansamblul „CALABREAZA” are în componență doi coregrafi (maestrul Nicolae Chiriță și Roxana Paraschiv), un corepetitor (Nicolae Cazan), 30 de dansatori, 4 soliști vocali (Andrada Negoescu, Teodora Gâlcă, Ștefania Ciupală, Nicolae Cazan) și 4 soliști instrumentiști (frații Sergiu și Silviu Ghioarcă, Constantin Gătejoiu și Adrian Popa).

 

La 1266,

Votați fetele frumoase

- Reclamă -

Scrieți PRAHOVA mai iute

PRAHOVA pe întrecute!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...