O fată de 16 ani din Ploiești este căutată de prieteni și de familie de două zile. Conform bunicii acesteia, se pare că tânăra a fugit de acasă. Ultima oară a fost văzută sâmbătă după amiază în Gara de Nord din București.
Fata se numeşte Cotoară Andra Antonia, are părul şaten, ochii verzi-căprui, 1,70 metri și este robustă.
Dispariția ei a fost anunțată la Poliție de bunica tinerei, duminică 4 septembrie, în jurul orelor 23.30.

Aseară, tânăra și-a postat un status pe rețeaua de socializare Facebook, în care a scris “Sunt bine”. Același lucru l-a scris și în grupul de pe Facebook “Off Topic”, unde cunoscuții săi au dezbătut toată ziua ipotezele privind locul în care s-ar ascunde (foto jos). Mesajele au dispărut, însă, la câteva minute după ce au fost postate și ne-au fost furnizate de prieteni ai tinerei care au apucat să facă print-screen aplicației.

Cunoscuți de-ai adolescentei dispărute au furnizat reporterilor Incomod informații bombă: tânăra dispărută este lesbiană și a fugit de acasă la iubita ei, o tânără din Timișoara pe nume Mădă. Cunoscuții Antoniei ne-au pus la dispoziție și câteva fotografii postate pe facebook în care adolescenta din Ploiești apare lângă cealaltă tânără, într-una dintre poze cele două simulând un sărut. Totodată, comentariile primite la aceste poze lasă de înțeles că cele două tinere au o relație intimă. Vezi aici imaginile!

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here