UPDATE: Reacția purtătorui de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, a vorbit despre situația antrenorului.

A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”.

Știrea inițială:

Marius Baciu, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele și fost căpitan al Stelei a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov.

A fost un meci de 1 pauză, 2 final. Turris a fost condusă la pauză cu 2-0.

Imediat după finalul partidei, Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului din Colentina de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonț, notează gsp.ro.

După câteva minute, a fost urcat în dubă.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!

Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.

Marius Baciu, fost căpitan al Stelei, a evoluat la formația roș-albastră între 1996 și 2002.

A fost numit pe banca lui Turris în urmă cu trei etape, după plecarea lui Florin Bratu.

Turris Turnu Măgurele este finanțată de firme controlate de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here