fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Antrenorul Nae Constantin, declarații de ultimă oră despre plecarea de la Petrolul

Citește Și

- Advertisement -
Antrenorul Petrolului, Nicolae Constatin, a făcut precizări, la solicitarea Ziarului Incomod, cu privire la informațiile conform cărora s-ar gândi să nu mai continue la echipa ploieșteană.

Invitat în cadrul emisiunii Pasul la Ofsaid, antrenorul petrolist a dezvăluit unele nemulțumiri pe care le are în ceea ce privește desfășurarea activității.

În primul rând, lipsa unui teren adecvat pentru antrenament. Apoi, antrenorul echipei ploieștene a comparat salariul pe care îl are cu cel de care beneficiază membrii stafului echipei Sepsi, dar în contextul accentuării diferenței majore în ceea ce privește resursele de care dispun la acest moment cele două cluburi.

- Advertisement -

Nu în ultimul rând, având în vedere problemele cu care se confruntă zilnic, Nae Constantin a spus că ar prefera să fie antrenor secund în străinătate, decât să meargă la o altă echipă din România cu aceeași situație ca a Petrolului.

„E clar că de la bani pleacă toate. I-am spus și președintelui, nu știu ce va fi din iarnă, dar faceți, fraților, un teren de antrenament undeva să putem să ne antrenăm și noi ca oamenii. Asta trebuie pentru Petrolul prima dată. Eu asta aș face cu primii bani. Nu salarii, nu nimic. Cu salariile mai răbdăm.

Faceți, băi frate, să mergem și noi undeva să știm că e terenul bun, pot să le cer și eu să joace dintr-o atingere.  Antrenorul de portari de la Sepsi câștigă aceiași bani pe care îi câștigă antrenorul principal de la Petrolul. Ca să facem o diferență între ce e Sepsi în momentul ăsta și ce e Petrolul.

- Advertisement -

În secunda asta, dacă m-ar oferta Isăilă să fiu secund, aș pleca să fiu secund. Aici, în România, în nebunia asta, e greu. Poate la alte cluburi e ușor. Nu de părăsit Petrolul, în momentul în care n-aș mai fi la Petrolul, dacă n-aș avea echipă și aș fi acasă”, a spus Nae Constantin, la Pasul la Ofsaid.

Daniel Isăilă antrenează în Emiratele Arabe Unite, la FC Baniyas.

Contactat de Ziarul Incomod, Nae Constatin a venit cu precizări.

Nu m-am referit la faptul că vreau să plec de la Petrolul. Am spus că, dacă aș fi liber de contract în acest moment, da, aș prefera să merg să antrenez în străinătate, decât la o altă echipă din România, în afara Petrolului„, a declarat tehnicanul.

În ceea ce privește celelalte probleme care țin de activitatea clubului petrolist, lucrurile sunt știute.

- Advertisement -

Lipsa unui teren de antrenament care să fie folosit doar de Petrolul și care să fie într-o stare optimă pentru o echipă din Liga I cântărește destul de greu în procesul de pregătire.

La Conpet, de exemplu, teren folosit cu precădere de petroliști, acesta este închiriat frecvent de către proprietar.

Petroliștii s-au mai antrenat când și când la Păulești, Blejoi sau Nedelea.

Jucătorii se întorc din scurta vacanță, joi, 17 noiembrie, fiind lăsați liberi, după meciul cu Sepsi, pierdut cu scorul de 2-0, la Sfântu Gheorghe.

Cum campionatul va fi reluat la începutul lunii decembrie, lupii se vor antrena în zona Ploieștiului, neavând resurse pentru un mini-cantonament.

Sunt programate însă două jocuri de verificare, cu echipe din Liga I.

DETALII AICI: Petrolul: Programul lupilor în mini-vacanță. Două amicale tari în patru zile

CITEȘTE și VIDEO: De ce (se) plânge președintele Costel Lazăr. Planul care transformă Petrolul la finalul sezonului

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta