S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploiești, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoștință că în perioada 25 – 31 mai 2020 se vor efectua servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Ploiești, precum și servicii de dezinsecție – combatere căpușe în baza Acordului Cadru nr. 13029/25.06.2018 și a Contractului Subsecvent nr. 4181/02.03.2020 încheiat între Municipiul Ploiești și S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Produsele insecticide utilizate sunt:

 • Cymina Plus, având substanță activă cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;
 • Vectobac WG, având substanță activă bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;
 • Detral Super, având substanță activă deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;
 • Biopren 50 LML, având substanță activă S-metropen, insecticide pentru combaterea larvelor.
 • Deltatim Plus, având substanță activă deltamethrin, tetramethrin, insecticid pentru combaterea capuselor;

Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății și fac parte din grupele Xn (gr. III) și Xi (gr. IV) de toxicitate

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 și cu recomandările Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecție la nivel comunitar.

 Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, această trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și privat.

În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedică desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

Va rugăm că în perioada menționată să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploiești și S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate.

 

2 COMENTARII

 1. Buna seara,

  Am nevoie de ajutorul dvs. pentru a scoate la lumină dezinteresul autorităților locale.
  Gunoaie pe care nu le văd când vin la fața locului și chiriasi “amărâți ” care conduc mașini de lux…
  Aveti un număr de WhatsApp?
  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here