SC DAC DESIGN FASHION SRL, titular al proiectului de desființare construcție C2 și construire hală confecții textile, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova (autoritatea competentă pentru protecția mediului), în cadrul procedurii de evaluare a impactului mediului, de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul desființare construcție C2 și construire hală confecții textile, propus a fi amplasat în com. Măgurele, nr. 925.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova din Ploiești, strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet, http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here