fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Anunțul lui George Simion despre desemnarea viitorului candidat AUR la Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Prezent joi în Ploiești, George Simion a anunțat că AUR analizează mai multe nume pentru desemnarea viitorului candidat pentru Primăria Ploiești de la alegerile locale din 2024, făcând apel la personalitățile din Prahova să se implice în politică.

Într-o conferință de presă susținută joi la sediul organizației municipale, liderul AUR, George Simion, a declarat că la sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc o ședință pentru pregătirea calendarului de prezentare a candidaților, care ar urma să fie deschis de municipiul București.

- Reclamă -

„AUR nu și-a stabilit candidatul, vom începe anunțarea candidaților în toate municipiile reședință de județ după ce este anunțat candidatul la Primăria Bucureștiului. Acest lucru va avea loc pe 10 octombrie. La Murighiol va avea loc o ședință foarte importantă de conducere și o Conferință Națională cu privire la alegerile din 2024, unde sunt invitați liderii tuturor filialelor județene, la sfârșitul săptămânii viitoare. Și acolo vom lua deciziile legate de un program al anunțării candidaților. Undeva, estimez, spre sfârșitul lunii octombrie, o să începem deja consultările și un concurs public la care poate adera orice ploieștean care nu a bătut palma cu PNL-ul și PSD-ul. Am auzit unele zvonuri despre candidați care anterior au activat politic în PSD, atât pentru municipiu cât și pentru județ. În calitate de președinte al AUR, vin să dezmint aceste informații, nimeni cu un pedigree legat de PSD nu va fi reprezentantul nostru pentru Ploiești sau Consiliul Județean Prahova, avem alte gânduri, alte ținte, nu batem palma cu sistemul”, a declarat George Simion.

Acesta a mai anunțat că mai mulți membri de la Prahova în Acțiune au trecut la AUR, inclusiv unii consilieri. Ulterior, probabil pentru a nu-i pune pe aceștia în situația de a risca pierderea mandatelor, el și-a nuanțat declarația, precizând că au loc tratative.

„Ne bucurăm că ni s-au alăturat mai mulți consilieri care au făcut parte din proiectul politic Prahova în Acțiune. Este un proiect politic care a încercat să facă ceva, însă e departe momentul în România când partidele locale au viitor. AUR a înglobat în ultimul an mai multe partide locale, Alianța Națională Alba, Partidul Inițiativa Otopeni, Partidul Gorjenilor, colabrăm cu Partidul Brăila Nouă și ne dorim ca în cât mai multe localități din județul Prahova să reușim să obținem primul loc la primării și consilii locale”, afirmase inițial George Simion.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...