Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a anunțat că taxele și impozitele locale nu vor crește în 2021. Totodată, persoanele fizice și juridice afectate de criza economică generată de pandemie vor beneficia de reducere.

Astfel, la propunerea lui Volosevici, consilierii locali PNL vor vota în următoarea ședință a CL Ploiești proiectul privind reducerea cu 20 la sută a impozitului pe clădirile folosite în scop economic de persoanele fizice și juridice afectate de criza generată de COVID-19 în economie.

La Ploiești taxele și impozitele locale nu vor crește în 2021. Reduceri pentru persoanele fizice și juridice afectate de criza economică generată de covid

La propunerea primarului Ploieștiului, Andrei Volosevici, consilierii locali PNL vor vota în următoarea ședință proiectul privind reducerea cu 20% a impozitului pe clădirile persoanelor fizice și juridice folosite în activități economice afectate de criza covid – 19.

Deși traversăm o perioadă financiară dificilă, este de datoria noastră să venim în sprijinul cetățenilor și firmelor care au avut de suferit din punct de vedere economic din cauza crizei generate de coronavirus” susține primarul Ploieștiului.

Andrei Volosevici a anunțat deja că impozitele și taxele locale nu vor crește în 2021. Conform prevederilor Codului Fiscal, obligațiile fiscal vor fi indexate, conform Codului fiscal, doar cu rata inflației, care este de 3,8%”, se arată într-un comunicat al PNL. (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here