fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Apariție ciudată a unui bărbat îmbrăcat cu palton, pelerină roșie și joben, la Sfinx. ”Fără citirică nu reziști”

Citește Și

- Reclamă -

Un individ cu o ținută cel puțin surprinzătoare și-a făcut apariția, luni 28 noiembrie, la baza salvamont din Bucegi. Omul, cetățean englez, intenționează să urce la Sfinx și de aici, să coboare la Peleș.

N-ar fi nicio problemă, susțin salvamontiștii, doar că individul este îmbrăcat mai degrabă pentru un spectacol de magie, decât pentru o ascensiune pe munte, la peste 1800 de metri altitudine. Este îmbrăcat cu palton lung, negru, poartă o pelerină de culoare roșie, iar în cap are un joben. În plus, trage după el un geamantan în buzunarul căruia se poate zări o sticlă.

Cei care au intrat în vorbă cu ”magicianul” spun că acesta intenționează să ajungă la Sfinx, iar apoi să coboare spre Sinaia, să viziteze Peleșul.

- Reclamă -

O fotografie cu acest personaj a fost postată pe Facebook, iar comentariile ironice nu au întârizat să apară.

”Să nu facă zăpada să dispară”, a comentat un internaut.

”Cred ca a gresit portalul”, a scris altcineva.

- Reclamă -

”Fără citirică nu reziști”, a fost replica altcuiva care a fost atent la un detaliu care ”se zărește” din fotografia postată pe internet.

În fiecare an, pe 28 noiembrie, este sărbatorită „Ziua Sfinxului” din Bucegi. În această zi, cu un sfert de oră îaninte de ora 17, se spune că razele soarelui formează un efect de lumină, interpretat drept o piramidă magică plină de energii pe care le pot simţi doar iniţiaţii.

Legenda atrage an de an sute de persoane, multe dintre ele nefamiliarizate cu drumeţiile montane şi cu vremea capricioasă.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut