Dana Constantinescu, profesoară de Fizică la Colegiul Tehnic “Elie Radu” din Ploiești, a lansat un apel disperat, în încercarea de a-i salva viața fiului ei, Vlad, diagnosticat cu o boală cumplită.

Băiatul are nevoie de un tratament în Turcia, iar costurile sunt uriașe.

Iată mesajul Danei Constantinescu:

“Dragii mei,

Ma numesc Dana Constantinescu sunt profesor de fizica, am o familie minunata, un sot iubitor si un copil drag. In vara anului 2017 am primit vestea ca copilul meu ar avea cancer limfatic datorita faptului ca se umflasera ganglionii de la gat si inghinali. Diagnosticul l-am primit de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti fara o analiza nimic doar vizualizat. Doctorita ne-a spus ca nu are mult de trait si sa-i facem operatie. Nu am vrut si ne-am adresat altor medici din Romania care ne-au spus ca nu stiu ce sa faca, ce sa ne spuna. Am incercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat in sensul ca tumora a ramas localizata si pana astazi la gat si ureche. Cu parere de rau am ales calea de a pleca din tara si de a trata copilul meu in Turcia. Imi pare rau sa spun aici analizele au iesit foarte proaste si diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt dar trebuie sa lupt pentru ca VLAD ESTE AERUL PE CARE IL RESPIR .

Sa vi-l prezint pe Vlad Constantinescu- tanar 15 ani, elev al Centrului de Excelenta Prahova la fizica, clasa a IX -a la Colegiul Spiru Haret Ploiesti specializare matematica-informatica. Ce sa spun un tanar frumos, destept, placut cu un zambet pe fata totdeauna.

VA CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARATAT IN VIATA.

Tratamentul va costa peste 100000 de euro dar daca puteti sa il ajutati va rog sa o faceti in contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina.

Va multumesc si va doresc sanatate”.

Sursa foto: Facebook/ Dana Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here