Asociația pentru Protecția Comercianților (APCOM) a lansat o campanie care vizează Halele Centrale din Ploiești. “Apel pentru salvarea Halelor Centrale și a comerțului din zonă” este inițiativa Asociației APCOM, prin care dorește să atragă atenția clasei politice locale.

Apelul vine în contextul în care o parte dintre candidații pentru Primăria Ploiești au mers în vizite de teren pentru a sta de vorbă cu ploieștenii și cu comercianții din zona Halelor Centrale, asociația spunând că astfel aceștia “își fac lobby”.

Reprezentanții asociației reamintesc astfel că activitatea lor depinde de deciziile luate de aleșii locali.

Vezi mai jos mesajul asociației:

APEL PENTRU SALVAREA HALELOR CENTRALE SI A COMERTULUI DIN ZONA
– Pentru ca ne desfasuram activitatea in Complexul Hale Centrale sau in pietele Municipiului Ploiesti si ne pasa de starea acestui edificiu de patrimoniu si de actul de comert din zona
– Pentru ca reprezentam pe majoritatea agentilor economici ce au activitati aici
– Pentru ca rolul nostru nu este acela de a ne incolona sub steagul vreunui partid politic, nici de a-i face lobby, ci de a prezenta problemele existente decidentilor:
– Facem urmatorul apel catre intreaga clasa politica locala,in special tuturor candidatilor la Primaria Municipiului Ploiesti:
<<Daca votul nostru este important pentru dumneavoastra domnilor/doamnelor candidati, presupunem ca la fel de importante sunt si problemele noastre. Veniti cu solutii pentru ele, sau va rugam, nu ne mai cautati!>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here