Gigantul american Apple îşi începe periplul în zona conţinutului videooriginal cu un serial care va fi supervizat chiar de către Steven Spielberg, scrie Profit.

Celebrul regizor şi producător american a ales, alături de Apple, să readucă la viaţă Amazing Stories, un serial în stilul Zona Crepusculară pe care tot Spielberg l-a produs în anii ’80, dar care a fost anulat de NBC după doar două sezoane.

Noul serial va fi produs de Amblin Entertainment împreună cu NBC Universal şi va avea, cel puţin pentru primul sezon, 10 episoade, fiecare cu un buget de 5 milioane de dolari.

Amazing Stories va fi primul proiect exclusiv Apple din ceea ce urmează să devină serviciul de streaming al companiei americane. Apple nu are la acest moment un serviciu de streaming în genul Netflix, însă este foarte probabil să lanseze unul pentru a-şi promova propria platformă video.

Apple va investi anul viitor 1 miliard de dolari pentru crearea de conţinut video original. În acest sens, gigantul american a angajat doi foşti lideri ai Sony Pictures, Jamie Erlicht şi Zack Van Amburg.

sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here