fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Aproape 18 tone de pește confiscate de polițiști în urma unei acțiuni de amploare

Citește Și

- Reclamă -

Sâmbătă, în intervalul orar 9-13, polițiști din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au acționat pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, a transportului, colectării și comercializării ilegale a produselor și subproduselor rezultate din pescuit. La acțiune au participat 14 polițiști, patru lucrători jandarmi, un reprezentant al Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură și un lucrător din cadrul D.S.V.S.A.

Au fost verificate nouă societăți comerciale, șapte persoane fizice autorizate, 11 producători și șase întreprinderi individuale, au fost controlați 26 de conducători de autovehicule și au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.355 lei.

- Reclamă -

În urma controlului efectuat la o persoană fizică autorizată cu obiect de activitate comercializarea de pește și produse de natură piscicolă, s-a constatat că oferea spre vânzare, în Piața Agroalimentară, somn procesat, fără documente de proveniență, prezentând doar documente de deținere pentru somn întreg neviscerat. Aceasta a precizat că întrucât cumpărătorii nu achiziționează pește întreg, a fost nevoită să proceseze întreaga cantitate de pește, pentru a fi vândută mai ușor.

În cauză a fost întocmit dosar penal și s-a dispus confiscarea cantității de 17,975 kg pește, ce a fost predată reprezentanților D.S.V.S.A. Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A acceptat să ia viața unui om pentru 10.000 de euro și un scuter. Detalii șocante despre o crimă la comandă

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti,...