Aproape 700 de șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din Prahova în primele nouă luni ale anului. Dintre aceștia, 263 au fost în Ploiești. Ziarul Incomod a solicitat informații de la Poliția Prahova cu privire la numărul șoferilor care s-au urcat la volan deși erau băuți, nu aveau permis sau erau sub influența drogurilor.

Astfel, IPJ Prahova ne-a comunicat că în primele nouă luni ale anului 691 de șoferi au fost prins conducând prin județ sub influența băuturilor alcoolice, adică o medie statistică de 2-3 șoferi pe zi. Însă de precizat este faptul că cei mai mulți șoferi băuți au fost prinși de polițiști în lunile iunie, 128, și iulie, 119, iar cei mai puțini în timpul stării de urgență: 31 în luna aprilie și 42 în martie. În Ploiești au fost depistați 263 de șoferi băuți, în primele nouă luni ale anului.

Tot în primele nouă luni ale anului în Prahova, 71 de șoferi, printre care și minori, s-au urcat la volan deși nu aveau permis de conducere. Alți șapte dețineau permis de conducere, dar aveau acest drept suspendat.

În Ploiești polițiștii au depistat zece șoferi, printre care și minori, care conduceau deși nu aveau permis de conducere, iar alți trei aveau acest drept suspendat.

Totodată, polițiștii prahoveni au depistat în trafic șapte șoferi care conduceau în timp ce se aflau sub influența substanțelor interzise, cinci dintre cazuri fiind în Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here