Autorităţile din Prahova pregătesc un program de verificare a tuturor podurilor din județ. Anunțul a fost făcut vineri de vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Apostol.

Potrivit acestuia, executivul județean va realiza un parteneriat cu Inspectoratul în Construcţii pentru a verifica starea în care se prezintă mai multe poduri a căror expertiză tehnică a expirat, pentru a avea o imagine actuală asupra situaţiei.

“Vom merge în echipe mixte, compuse din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean şi ai Inspectoratului în Construcţii, vom lua fiecare pod în parte şi vom vedea care sunt problemele la zi. Aşa cum am mai spus, multe poduri aflate pe drumurile judeţene au expertizele tehnice expirate, în multe cazuri acele expertize indicând încă de acum câţiva ani că sunt probleme, care s-ar fi putut agrava în timp”, a declarat vicepreşedintele Cristian Apostol.

Vă reamintim faptul că aproximativ 40 poduri situate pe drumuri județene necesită expertize noi, iar pentru altele există recomandarea de a fi închise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here