După publicarea articolului Ce a găsit un ploieștean într-o sticlă de apă AQUA CARPATICA (GALERIE FOTO)reprezentanții AQUA Carpatica susțin că în cadrul loturilor comercializate au fost făcute verificări, produsele fiind conforme și fără nicio problemă calitativă. Totodată, reprezentanții societății spun că acest caz este unul izolat și cel mai probabil intențiile persoanelor care fac sesizări cum că au găsit în sticle carton, frunze, crenguțe etc. nu sunt de bună credință.

Iată dreptul la replică al AQUA Carpatica:

”Ca urmare a a sesizarii facute de dumneavoastra, va aducem la cunostinta ca AQUA Carpatica a facut verificari la toate loturile comercializate, iar produsele sunt conforme si nu exista absolut nicio problema calitativa.

Tinem sa subliniem faptul ca de 6 ani, zilnic, de cateva ori pe zi, fiecarui lot i se fac buletine de analiza amanuntite si sunt emise certificate de conformitate care insotesc produsele.

Acest caz sesizat este absolut izolat si analizand istoricul reclamatiilor primite de-a lungul timpului (carton, frunze, crengute pozate in sticla) ne duce cu gandul ca intentiile celor care fac astfel de sesizari nu sunt de buna credinta, ba chiar putem sa ne gandim la acte de sabotaj intentionat.

In nici un proces de imbuteliere conform cu normele interne si internationale, nu exista posibilitatea ca in recipienti sa patrunda particule de astfel de dimensiuni.

AQUA Carpatica opereaza pe piata de 6 ani si in toata aceasta perioada consumatorii au apreciat calitatile deosebite ale produsului. In continuare, dorim sa ii asiguram pe consumatorii nostri ca sunt intrunite conditiile maxime de calitate si igiena!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here