Un copil de 14 ani a murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs de un șofer minor. În mașină se aflau cinci persoane, toate minore, iar mașina s-a răsturnat pe marginea unei șosele, de unde unul dintre băieți a fugit, scrie g4media.ro.

„În autoturism se aflau cinci persoane, toţi minori, însă urmează să fie identificat cel care se afla la volan. În funcţie de vârsta acestuia, va fi stabilită şi răspunderea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Ulterior polițiștii l-au identificat pe cel de-al cincilea ocupant al maşinii, care fugise de la locul accidentului. Este un copil de 15 ani din localitatea bihoreană Talpoş. Poliţiştii presupuneau iniţial că el a condus maşina, însă când a fost prins nu a recunoscut, a mai precizat publicația amintită mai sus.

„În afara localităţii Berechiu, un autoturism în care se găseau cinci persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniţi uşor alţi trei minori, de 12,13 şi 14 ani, toţi din localitatea Diosig, judeţul Bihor”, a informat IPJ Arad.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here