fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
21.3 C
Ploiești
spot_img

Armata Română face recrutări de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari

Citește Și

- Reclamă -

Începe recrutarea pentru rezervişti voluntari! Armata Română face recrutări de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari. Procesul de recrutare începe chiar de luni, 10 iulie. Pentru 2017 sunt disponibile aproximativ 2.200 de posturi pentru gradaţi şi soldaţi rezervişti voluntari, în 24 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Armata Română face selecţionarea candidaţilor în baza mai multor documente:

- Reclamă -

a) actul de identitate, în original şi în copie;
b) certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii;
c) acte de studii şi/sau alte documente care atestă alte competente dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie;
d) permisul de conducere, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice;
e) livretul militar, în original şi în copie, dacî este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii se vor prezenta la sediul centrului militar județean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul pentru a completa o cerere.

Armata Română va face selecţionări şi într-o etapă ulterioară. Recrutarea pentru posturile de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri rezervişti voluntari se va realiza în etapa a doua, după un calendar care va fi anunţat în timp oportun, arată MApN.

- Reclamă -

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi se pot adresa centrelor militare judeţene sau de sector. Adresele poștale şi datele de contact ale centrelor sunt disponibile pe pagina de internet dedicată recrutării, http://recrutare.mapn.ro/index.php?pagina=Contact sau http://www.mapn.ro/contact/index.php.

sursa: republikanews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...