Articolele din presă stau la baza anchetei declanșată, marți, de polițiștii de la Serviciul pentru Investigarea Infracțiunilor Economice. Informația a fost confirmată de Biroul de Presă al IJP Prahova.

„Poliția face verificări asupra anumitor aspecte legate de activitatea autorităților locale din municipiul Câmpina, în urma publicării în mass media locală a unor articole în care erau prezentate informații referitoare la modul în care au fost încheiate unele contracte de achiziții în plan local.”, a declarat inspector principal Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Reamintim că ancheta IJP Prahova are în vedere modalitatea în care a fost achiziționat și folosit un autoturism marca Opel Insignia, contractul privind amenajarea unui parc din cartierul Câmpinița, licitație câștigată de firma unui fost ofițer de poliție, dar și modalitatea în care o societate privată din localitate a devenit administratorul bazinului didactic. În plus, sunt informații că polițiștii de la SICE sunt interesați și de vila pe care primarul Horia Tiseanu o construiește în cartierul Muscel, pe numele fiului său cel mic.

Citește și:

Emoții pentru primarul municipiului Câmpina. Polițiștii au solicitat documente de la Primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here