fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

ASSC Ploiești, în pericol de a rămâne fără sediu

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

assc cantacuzino - Ziarul INCOMODAdministrația Serviciilor Social Comunitare din Ploiești este în pericol de a rămâne fără sediu! Clădirea a fost revendicată în instanță, iar proprietarii au câștigat-o, prin hotărâre definitivă și irevocabilă. Prin urmare, a fost instituită o comisie de negociere în cadrul Primăriei, care discută cu proprietarii posibilitatea de a cumpăra imobilul de pe strada Gh. Gr. Cantacuzino.

Ieri a avut loc o întâlnire, iar proprietarii au venit cu o evaluare conform căreia ar vinde clădirea cu 100 euro/mp. Acest lucru i-a nemulțumit total pe edili, întrucât evaluarea a avut la bază alte tranzacții din Ploiești, care nu s-au concretizat, tocmai din cauza prețului ridicat.

- Reclamă -

Prin urmare, municipalitatea urmează să îi solicite evaluatorului Primăriei să calculeze prețul corect pentru această tranzacție, care va fi comunicat proprietarilor.

În momentul de față sunt trei variante: fie ASSC închiriază sediul în care și-a desfășurat activitatea până în prezent, deși proprietarii clădirii nu par a fi de acord cu acest lucru, fie negociază un preț avantajos de cumpărare, pentru municipalitate, fie găsește un nou imobil în care să se mute.

Decizia finală va fi luată în cadrul Consiliului Local Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img