Reprezentanții municipalității au recepționat astăzi Hipodromul Ploiești. Acesta este singurul Hipodrom din țară, iar lucrările au început în 2014 prin demolarea vechiului Hipodrom.

Noua construcție este prevăzută cu doua piste, o cale de rulare pentru arbitri, tribune, un centru ecvestru, grajduri, hangar pentru furaje si deșeuri, trei parcări cu o capacitate de 219 locuri.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

 

5 COMENTARII

  1. O placere deosebita sa vedem schimbarea asteptam sa fie deschis , recunosc nu am pariat niciodata dar am vazut intr-o Duminica trei curse la vechiul hipodrom am si filmat . Bun lucru asteptam deschiderea . Cu respect.

  2. foarte nereusit tinand cont de faptul ca inainte erau o gramada de copaci care au crescut destul de maricei si pana vor creste din nou voi ajunge eu batran .. bancile nu prea par sa fie la umbra si pozitionarea lor nu pare sa fie ca inainte si ca sa nu mai zic cand primaria s-a gandit la acest proiect nu a luat in considerare natura ca intr-o tara moderna, europeana. Pe la hipodrom vedeam bufnite(cred ca erau) vara ma intreb ce s-a intamplat cu cuiburile der pe total cred ca au incalcat cateva legi europene cand au facut acest proiect 🙂 dar nu e problema ca suntem in Romania.

  3. o da…frumusete…sa vedem cat rezista ca toti ploiestenii stiu cati tigani isi fac veacul prin imprejurimi..material de furat nu altceva…sa vedem cate scaune mai raman dupa prima iarna…. cate balustrade, rame, geamuri si altele..

  4. De acord cu Bogdan, de ce se tot taie copacii intr-o veselie? Si treaba cu bancile la fel, ca in toate parcurile din oras, sunt ori absente, ori prost puse. Si pe langa asta, nu erau alte investitii mai urgente? Cum ar fi imbunatatirea spitalelor si a scolilor? Avem nevoie de un spital municipal ugent! Sunt cel putin 3 spitale in Ploiesti situate in cladiri foarte vechi si complet necorespunzatoare pentru a fi spitale. Nu au lift, nu au suficiente saloane si multe altele…

  5. Asta doar seamana a hipodrom.Cred ca s-au cheltuit gramezi de bani pentru un RAHAT de hipodrom ca asta.Cel mai mult imi plac locurile alea de jos,de unde poti vedea cel mult,curul cailor sau eventual doar balegile pe care le lasa in urma.Sa va fie rusine! Ar trebuii sa verifice cei in masura sa o faca,banii care s-au cheltuit acolo.Nu sunt impotiva hipodromului,ci dinpotriva,abea il asteptam,insa sunt FOARTE DEZAMAGIT. 🙁 Asta ca sa nu mai zic,ca locurile sunt asa de multe…Cam vreo 37. :))) Asta e dovada ca hipodromul asta e facut doar pentru aia bogati.Cei cu mai putini bani sau doar curiosi sau nepariori,nu au ce cauta acolo. 😉 Una peste alta,este o treba pur romanesca.Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here