Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a lansat duminică seară un nou atac dur la adresa coaliției PSD-ALDE.

Edilul susție că reprezentanții celor două formațiuni politice se îmbolnăvesc subit atunci când e vorba despre a lua decizii importante sau de a lua act de demiteri, așa cum este cazul lui Cristian Nica, fostul director CSM Ploiești.

”Odată cu îndepărtarea PSD de la guvernare, natura coruptă a unora dintre membri coaliției roșii PSD ALDE continuă. La plecarea din funcţie, #ciumaroșie PSD-ALDE vrea liber. Să se refacă. Vorbim aici de secretari de stat, de prefecţi, de şefi de deconcentrate etc.
Tiparul este respectat şi la Ploiești de Cristian Nica, directorul demis al CSM Ploieşti ca urmare a managementului profund defectuos şi a tolerării comportamentului unui angajat al clubului. Boala „gravă” a lui Nica nu i-a permis nici până acum politrucului PSD-ist să vină să-şi ia hârtiile de demitere şi să mă dea în judecată aşa cum a promis în momentul în care am anunţat destituirea.
Îi transmit şi pe această cale că decizia mea rămâne cât se poate de fermă, chiar și în condițiile în care încearcă prin tot soiul de misiți să mă înduplece.
Coincidență ciudată (sau nu), dar şi alţi PSD-işti de prin Ploieşti sunt bolnavi în această perioadă. Cum sunt viceprimarii, la fel şi câţiva consilieri locali ai PSD-ALDE care n-au vrut să vină să voteze un proiect privind construcţia a două grădiniţe în Ploieşti. Speranţa mea este că poate se însănătoşesc brusc până la şedinţa de Consiliu Local de mâine.
România reuşeşte, încet, încet, să se vindece de „ciuma roşie”, poate se vindecă şi PSD-iştii de golănie şi tupeu”, a scris primarul Adrian Dobre pe pagina personală de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Discursul asta sa il tii si prietenului tau la catarama Raducanu Nicusor , consilier judetean si administrator de firma de paza . Individ care isi bate joc sistematic de salariatii care ii fac profit . Salariati carora nu le plateste integral orele lucrate si le vorbeste de parca ar fi slugile lui .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here