fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Atacuri între doi candidați la primăria Ploiești: ”doar zero” și ”directorul Spitalului Morții”

Citește Și

- Reclamă -

Candidații la primăria Ploiești se atacă în mod constant pe paginile de Facebook.

Bogdan Nica (PNL) și Mihai Polițeanu (candidat independent susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii), ambii candidați la primăria Ploiești, s-au atacat reciproc pe conturile de facebook.

Primul a fost Mihai Polițeanu care, pornind de la declarațiile lui Iulian Dumitrescu prin care spunea că însă este președintele PNL Prahova deși își anunțase demisia din funcțiile politice, l-a inclus și pe Bogdan Nica în postare despre care a spus că este ”directorul Spitalului Morții”. Comentariul este atașat unei fotografii cu Iulian Dumitrescu și Bogdan Nica în Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

”𝗜𝘂𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂, 𝗺𝗮𝗳𝗶𝗼𝘁𝘂𝗹 𝘀̗𝗲𝗳 𝗮𝗹 𝗣𝗡𝗟 𝗣𝗿𝗮𝗵𝗼𝘃𝗮: ”După discuția pe care am avut-o cu primarii din județ, din respect față de aceștia, am decis să continui în funcția de președinte al PNL Prahova.”

- Reclamă -

𝗙𝗼𝘁𝗼: Iulian Albanezu Dumitrescu și directorul Spitalului Morții, numit în funcție de Dumitrescu”, a scris Mihai Polițeanu pe facebook.

La scurt timp, Bogdan Nica a reacționat și a postat pe facebook că în 2021 Mihai Polițeanu se interesa dacă mai sunt paturi libere în terapie la Spitalul Județean, în contextul în care se îmbolnăvise de COVID.

”Mihai Polițeanu, mai ții minte când te-am sunat în 2021, la rugămintea unui prieten comun, la care ai apelat, speriat?

Era în plină pandemie, erai disperat, te îmbolnăviseși de Covid. Aaa.. erai foarte interesat dacă ”mai sunt paturi libere în terapie”. Atunci nu era ”spitalul morții”?

- Reclamă -

Să-ți fie rușine ! Pentru un interes politic mic și meschin îți bați joc de toate lucrurile bune întâmplate la spital, de munca atâtor medici si asistenti care salvează vieți.

#altzero#zerozero”, a postat Bogdan Nica pe Facebook.

Ulterior, a mai revenit cu un mesaj în care a spus despre Polițeanu că este ”#doarzero” și l-a inclus în postare și pe actualul primar, Andrei Volosevici sugerând că cei doi au o înțelegere:

Toata lumea îmi spune să fiu zen. Să nu mă enervez, pentru că în campanie vor fi atacuri, așa-zise dezvaluiri, mizerii, minciuni, etc. și să fiu calm, pozitiv, concentrat. Dar… Deduc că tare s-au mai speriat cei doi pitici de grădină ai campaniei, #primarulzero și #doarzero, a.k.a. Andrei Volosevici și Mihaiță Polițeanu. Să mă explic: unul vede cai verzi pe pereți, inteligență artificială, Chat-GPT, etc.. Dragule, te-ai făcut de atâtea ori de băcănie în spațiul public încât nu se stresează nimeni să-ți facă un clip care să te transforme din prinț în broscoi. Uită-te în oglindă! Yes, it’s just you, little man.

- Reclamă -

Iar despre filozof, Mihăiță, cel permanent politically correct, chipurile pe locul 1 în sondaje, dar citite invers, cu like-uri sponsorizate din indemnizația de parlamentar, plătită de noi toți din impozite, bro, ai incercat să te lipești de toate partidele după ce ai devalizat și distrus USR Prahova! Ghinion… nu te vrea nimeni. Oameni buni, nu credeți în farisei și blatiști!

Oare numai mie mi se pare că personajele acestea sunt oarecum înțelese între ele? Buimacul Andrei și Utilul Mihăiță?

Nu știu, poate că nu e politically correct ce spun acum, dar cu ani de zile în urmă, un bun amic al meu jurnalist, mi-a zis : „Doctore, ai intrat în politică. Poate o să dureze până vei fi ales, poate o să pierzi o dată, de două ori, dar nu minți ca toți ceilalți. Orice minciună o se întoarcă impotriva ta”. Bun sfat. O să-l urmez în campania asta, orice ar fi. Pentru toți ploieștenii.”, a scris Bogdan Nica pe Facebook.

Bogdan Nica este candidatul PNL pentru primăria Ploiești, Mihai Polițeanu candidează independent, susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii, iar Andrei Volosevici a anunțat că este candidatul PSD.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...