Polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul IPJ Prahova au efectuat, miercuri dimineață, percheziții într-un dosar de furt din autoturisme. 

Hoții vizau mașini aflate în deplasare, în zone în care se circula cu viteză mică, le înțepau cauciucurile și, în timp ce șoferii erau ocupați cu schimbarea roții, furau bunuri din interiorul autoturismelor.

Comunicatul IPJ Prahova:

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova efectuează 3 percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt din autoturisme. 4 mandate de aducere vor fi puse în executare.

Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârșit 6 furturi din autovehicule în județele Prahova, Vaslui, Bacău, Harghita și Buzău, în perioada iulie- august a.c.

În fapt, aceștia ar fi vizat în special autovehicule aflate în deplasare, în zone de reducere a vitezei, iar după  înțeparea roților, pe timpul efectuării reparației anvelopei de către victimă, sustrăgeau bunuri și bani din autoturisme.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 20.000 de lei.

La activități participă și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești.

Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here