fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Atenție, șoferi! SGU vă poate bloca roțile chiar dacă ați plătit orele de parcare!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești avertizează că sunt situații în care angajații societății vă pot bloca roțile mașinii chiar dacă ați plătit orele de parcare! Printr-o postare pe Facebook, reprezentanții societății spun că dacă tichetul de parcare nu este pus la vedere pe bordul autovehiculului și cade pe podea, vă vor fi blocate roțile:

„Anunț de interes public

- Reclamă -

Facem apel la conducătorii de autovehicule care utilizează parcările publice cu plată, administrate de societatea noastră, să fixeze legitimația/permisul/ tichetul de parcare pe bordul autovehiculului astfel încât acesta să nu cadă pe podeaua mașinii, la închiderea ușii, aspect care are drept consecință aplicarea măsurii blocării. Reiterăm faptul că, potrivit legislației, dovada achitării tarifului de parcare trebuie afișată la loc vizibil, pentru a fi verificată de echipajele de profil ale societății.”, este anunțul făcut de SGU.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut