Poliţiştii din Orăștie caută o minoră, de 14 ani, care ieri nu a revenit acasă, de la școală.Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Poliția Municipiului Orăștie, au fost sesizaţi de o femeie, de 35 de ani, din municipiul Orăștie, că, în aceeași zi, fiica sa,  PĂDUREAN MARIA IONELA, de 14 ani, nu s- a mai întors acasă, după ce a terminat cursurile la școală.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații și au fost constituite mai multe echipe operative care acționează în teren, pentru găsirea minorei, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Minora are 1,60 m. înălțime, constituţie astenică, păr lung, brunet, prins în coadă, ochi căprui. La data dispariției, aceasta purta o geacă roz, cu blăniță, pantaloni neagri, fular alb şi era încălțată cu o pereche de cizme de piele întoarsă, lungi până la genunchi, iar în partea superioară cu o manșetă de blăniță de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: politiaromana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here