fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Au asfaltat giratoriul de la Afi, dar au inundat subsolurile blocurilor din zonă!

Citește Și

- Reclamă -

asfaltari afi - Ziarul INCOMODVineri seara, locatarii blocului din sensul giratoriu de la Afi Palace Ploieşti s-au trezit cu subsolul inundat, deşi afară nu ploua! Habar nu aveau că de vină au fost muncitorii firmei Delta ACM, care, în urma asfaltării, au astupat o gură de canalizare menajeră, unde deversează apa inclusiv hotelul din zonă. 

Vineri după amiază, muncitorii firmei Delta ACM, societate care deţine monopolul reparaţiilor străzilor din Ploieşti până în 2018, au asfaltat sensul giratoriu din faţa mall-ului Afi Palace Ploieşti. La scurt timp după plecarea muncitorilor, locatarii blocului din zonă au sunat disperaţi la dispeceratul Primăriei Ploieşti ca să anunţe inundarea subsolului. Directorul RASP Ploieşti, Radu Brânzei, a explicat pentru observatorulph.ro ce s-a întâmplat. „În urma lucrărilor de asfaltare, a fost astupat un canal pentru apă menajeră, motiv pentru care subsolul blocului din apropiere a fost inundat. În urma intervenţiei muncitorilor de la Apa Nova, sub supravegherea noastră, situaţia a fost remediată. Vă pot spune că au fost scoase două roabe de mixtură asfaltică din acel canal”. 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut