În condițiile unei concurențe extrem de reduse, media de admitere în sesiunea din aprilie 2022 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina a fost mică în comparație cu anii anteriori.

6.80 este cea mai mică medie de admitere pentru sesiunea organizată în aprilie, iar cea mai mare notă a fost de doar 8.80, în condițiile în care în anii anteriori erau candidați care intrau cu punctaj maxim, iar ultima medie era cu mult peste 7.

Rezultatele pot fi consultate aici: scoalapolitie.ro

A fost o sesiune specială, cu un număr foarte mic de participanți la examen. 3600 de tineri s-au înscris, dar 30 la sută dintre aceștia nu au obținut o notă de trecere la probele sportive, astfel că la proba scrisă au intrat în sala de concurs doar 2476 de candidați care au concurat pe 1340 de locuri.

Concurența redusă, nici doi pe loc, a dus la rezultate slabe la finalul concursului.

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, în această sesiune au fost admise doar 210 fete.
În septembrie 2021 nu mai puţin de 9.756 de tineri şi-au depus dosarele de înscriere, fiind ultima sesiune de admitere când examenul pentru şcolile postliceale din subordinea MAI era organizat în forma clasică: test grilă la limba română şi limbă străină.

Anul acesta, candidații au avut de răspuns și la întrebări privind legislația specifică MAI, Codul Penal și legislație europeană.

În plus, rezultatul obținut la proba sportivă a fost notat cu punctaj de la 1 la 10, iar rezultatul a contat în proporție de 50 la sută la media finală.

FOTO: ziarulincomod.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here